perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kirjavinkkejä


Omien taitojen kehittämiseksi voi viikonloppuna suunnistaa vaikka kirjastoon ja lainata muutama itseä kiinnostava ja omia taitoja kohottava kirja. Toki helppoja ohjeita on löydettävissä kotikoneenkin ääreltä. Ei muuta kuin hakusanat Googleen ja toivotaan onnea.

Tässä muutamia vinkkejä kirjastoon suunnistaville ja kädentaidoista kiinnostuneille.

Virkkaamisesta kiinnostuneille, helppo teos on Nicki Trenchin Virkkaa suloista lapselle. 35 vaatetta ja varustetta 0-3-vuotiaille. Kirja kertaa alussa virkkaamisen perusteet. Kirjassa on kolmen tasoisia virkkaustöitä, joista aloittelijankin tai taitojaan verestävän on helppo lähteä liikkeelle.



 
Askarteluun lasten, ainakin hieman isompien ja tyttöjen, kanssa soveltuu puolestaan Jane Bullin Minä osaan itse. Kirjassa on helppoja ohjeita, joissa ei paljoa tarvitse osata ommella. Kuvat sopivat tyttöjen pinkkiin maailmaan ja saavat heidät varmasti innostumaan.


Malin Larssonin ja Anna Jeppsonin kirja Askartelun vuoden ajat antavaa kivoja vinkkejä erilaisiin askarteluihin huomioiden eri vuoden ajat.

 
 
Sirpa Kontio-Nikama puolestaan ohjeistaa jo legendaarisiksi muodostuneista kahvipaketeista tekemään erilaisia asioita teoksessa Kahvipussin uusi elämä.

 
 
 
Onnea taitojen kartuttamiseen!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti