maanantai 6. huhtikuuta 2015

”Aurinkoenergiaa”


 
Kevät avaa aina silmät näkemään kaikennäköistä, mille muun osan vuotta ummistaa silmänsä. Aurinko on osa syy tälle. Se paljastaa erityisesti lian ja nuhruisuuden. Ikkunoiden likaisuus ei juuri häiritse pimeinä talvi-iltoina tai hyllyn päälle kerääntyvä pöly. Nyt kun aurinko osuu ikkunoihin tai hyllyjen reunoihin, iskee ahdistus, niiden putsaamisesta: ”Onko meillä todella ollut näin likaista?”
Kevät myös tuo valon lisääntyessä jotain kummaa energiaa mukanaan, omanlaista ”aurinkoenergiaa”. Se saa ihmiset energisiksi ja jaksaviksi ja tämä energia kannattaa käyttää hyväksi. Sen energian avulla ikkunat tulee pestyä ja pölyrättiä näytettyä pölyyntyneille esineille. Sen avulla pystyy myös käyttämään energiaa kodin turhakkeiden poistoon. Niitä löytyy lähes joka kodista. Turhakkeet voi luokitella monella tapaa. Ne voivat olla esineitä, joilla ei tee mitään, mutta myös vaatteita, joita ei käytä syystä tai toisesta.
Kevään aurinkoenergian avulla on hyvä käydä käsiksi kodin tavaroihin tai ainakin tehdä tarkistus, löytyykö omasta kodista turhakkeita. Turhat tavarat voi sitten luokitella myytäviin, kierrätettäviin ja annettaviin. Joskus jotain joutuu heittämään pois, mutta ennen sitä on hyvä miettiä, voisiko poisheitettävän tavaran myydä, kierrättää tai antaa jollekin. Toisen roska, kun voi olla toisen aarre.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti